11 mars 2012

Banoffe paj

Sött, sliskigt, gott och läckert!!
Med en botten av digestivekex, en krämig kolakräm, fräscha bananer och läcker grädde toppat 
med ljuvlig chokad - kan det bli godare och framför allt enklare?

11-12 digestivekex
75 gr smält smör

Kör kexen i matberedare - rör sedan ihop med smöret och tryck ut i en pajform ställ svalt (jag gjorde i springform men kolakrämen ville på att rinna ut).


1 burk kondenserad mjölk (som kokas i 3 timmar till dulce de leche - krämig kola) 
2 bananer
3 dl grädde
Mjölkchoklad

Bred ut kolakrämen över digestivebotten,

 skiva bananerna där över - snyggt och prydligt över hela.

Spritsa eller bred ut grädde över bananerna och toppa med riven/hyvlad choklad.
Det här var allt som var kvar när jag kom på att jag skulle fota den färdiga kakan...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar